Belenobası İlkokulu
BELENOBASI MAH./ MERKEZ SK./ NO41/ MANAVGAT / ANTALYA/ TÜRKİYE
...

VİZYON

Bireylerin çağın gereklerine cevap verebilecek özelliklerde yetiştirilebilmeleri için sürekli gelişimi yakalamaya çalışan öğrencilerin kendi geleceklerini imar etmede onlara yol gösteren kendi kendilerini geliştiren, yenileyen değerlendiren ve sorgulayan; öğrencisi öğretmeni, velisi ve tüm personeli ile sevgi ve hoşgörü çemberi oluşturabilen akademik ve sosyal alanda önder bir kurum olmak.

MİSYON

Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda çağın ve çevreninde sürekli değişimini göz önünde bulundurarak, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendi problemlerini kendileri çözebilen, dünden ders alan ve yarınları kucaklayan, doğru yer ve doğru zamanda öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek.

Normal Eğitim

Servis Bilgisi

Öğretmenlerimizin İlçe merkezine ulaşımı kişisel araçla ya da servisle sağlanmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Manavgat İlçesi Belenobası Mahallesinde/Köyünde bulunmaktadır. Antalya il merkezine 93 km uzaklıktadır. Manavgat İlçe merkezine 17 km uzaklıktadır.

BELENOBASI MAH./ MERKEZ SK./ NO:41/ MANAVGAT/ ANTALYA/ TÜRKİYE